Naz Anaokulları olarak, yeterli ve dengeli beslenmeye önem veriyoruz. Okullarımızın yemek listeleri pediyatride uzmanlaşmış diyetisyenler tarafından özenle hazırlanır. Yemek menülerimizde en taze ve doğal ürünler kullanılır. Dondurulmuş/konserve sebzeler okullarımızda kullanılmaz. Ayrıca yemek listelerimizde mantar ve balık yer almaz. Yemeklerimiz, okulumuz mutfağında aşçımız tarafından hijyenik şartlara uygun özenle yapılmaktadır. Mutfakta görevli olan personelimiz düzenli olarak sağlık kontrolünden geçmektedir. Sabah kahvaltısı, meyve saati, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak hazırlanan yemek listesi her ayın başında velilerimize sunulmaktadır. Okullarımızın yemekhane ve mutfakları “İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü” tarafından işletme ruhsatına sahiptir ve rutin aralıklarla denetlenir. Tüm yemekhane çalışanlarımızın Hijyen ve Senitasyon belgeleri alınmış olup yemekhane işletme ruhsatı ile birlikte yemekhanede görülür uygun bir yerde asılıdır.
Haber Bültenimize Abone Olun
E-postanızı girin, size yeni kurslar ve etkinlikler hakkında bilgi gönderelim.